Transport marfa

Transport marfa

Consav cargo ofera servicii de transport marfuri generale in Bucuresti, Romania si Uniunea Europeana cu autoutilitare de 3,5t si 7,5t

Alaturi de serviciul Transport marfa, dedicat firmelor interesate de transferarea marfurilor intre depozite sau sedii, stam la dispozitia dumneavoastra si cu serviciul de distributie catre clienti sau colaboratori, pe rute stabilite, livrarile urmand a se desfasura conform documentelor de insotire.

Printr-un colectiv format din soferi cu experienta in domeniul transportului de marfa, am avut garantia unor servicii de calitate prin care clientii nostri sa fie pe deplin multumiti de rezultatele muncii depuse.
Alaturi de flota de masini, consideram ca soferii sunt celelalt punct forte al firmei noastre, drept pentru care dorim sa investim in continuare in personal calificat, devotat activitatii intreprinse.

Mijlocele de transport sunt cei mai importanti indicatori ai activitatii noastre si o buna parte a investitiilor noastre realizate in ultimii ani.

In afara faptului ca masinile noastre sunt echipate corespunzator si sunt omologate pentru a intreprinde o astfel de activitate, am incheiat asigurari de marfa pentru fiecare dintre ele si le permitem tuturor clientilor nostri sa beneficieze de un serviciu de transport 100% sigur.
Transporturile noastre sunt rapide, sigure si se axeaza pe o logistica ce ne ajuta sa eliminam orice factor de risc.

Livrari rapide

Livrari rapide

Unic in Romania, serviciul de livrari rapide de la Consav Cargo, asigura livrarea marfurilor dumneavoastra in 12h ore de la incarcare din Bucuresti sau localitatile limitrofe, oriunde pe teritoriul tarii.

Livrari rapide reprezinta un serviciul dedicat, posibil cu autoutilitare de 3,5t. Dupa incarcare, masina va fi sigilata, urmand ca numai destinatarului sa i se permita desigilarea camionului si descarcarea marfurilor.

Incarcarea se face de la locatia indicata de solicitant, iar transportul se va face direct la destinatie.