Contactati-ne: +4 0723 590 246

Consav Cargo se defineste ca o firma de mutari locuinte, mutari sedii firme, mutari obiecte grele si alte obiecte personale, cu o vasta experienta, capabila sa presteze astfel de servicii in Bucuresti si in alte orase din tara. Avand la dispozitie un personal calificat si un parc auto ce cuprinde autoutilitare de diverse tonaje, special echipate pentru a muta orice tip de obiect, putem spune ca reprezentam o alegere perfecta pentru orice situatie.

In vederea organizarii unei mutari, un reprezentant al echipei Consav Cargo va veni la domiciliul sau sediul firmei dumneavoastra pentru a face o estimare gratuita.

Mutari locuinte

Mutari locuinte

Garsoniere, apartamente sau vile, are mai putina importanta dimensiunea locuintei dumneavoastra in procesul de mutare.

Specialistul nostru va veni la dumneavoastra in vederea evaluarii obiectelor ce vor fi mutate, urmand a stabili, de comun acord, ora si data mutarii efective.

Echipa noastra va sosi la locatie cu materialele necesare ambalarii mobilierului, articolelor de design interior, electrocasnicelor sau obiectele de uz personal.

Vom impacheta in cutii efectele personale si vom ambala articolele de design si electrocasnicele.

Vom demonta mobilierul, il vom infolia si il vom incarca in autoutilitare care pot garanta siguranta maxima pe toata durata transportului.

La destinatie vom descarca, vom remonta mobilierul, vom despacheta lucrurile personale sau alte obiecte, personalul nostru fiind calificat in derularea acestor activitati.

Mutari sedii firme

Mutari sedii firme

Specialistul nostru va veni la sediu in vederea evaluarii obiectelor ce vor fi mutate, urmand a stabili, de comun acord, ora si data mutarii efective.

Va oferim serviciul complet pentru mutarea birourilor dumneavoastra, ce cuprinde:

  • Arhivarea documentelor in cutii speciale;
  • Demontarea si ambalarea echipamentelor si accesoriilor IT;
  • Demontarea mobilierului de birou si impachetarea acestuia;
  • Incarcarea in autoutilitare care pot garanta siguranta maxima pe toata durata transportului;
  • Repunerea pe pozitii a arhivei, birourilor si echipamentelor IT in noul sediu.

Mutari obiecte grele

Mutari obiecte grele

Consav Cargo dispune de echipa specializata in mutarea diverselor obiecte (piane, echipamente si utilaje industriale etc.) grele folosind diferite echipamente speciale (lize, chingi, carucioare etc.)

Specialistul nostru va veni la locatie in vederea evaluarii obiectelor ce vor fi mutate, urmand a stabili, de comun acord, ora si data mutarii efective.